Zöld háztartás: miért volt szükség a vízszerelés gyorsszolgálat munkájára?

A zöld, környezetbarát tisztítószerek használata nekünk és az otthonunknak is jó tesz. Mind a szűkebb értelemben vett, mind a nagyobb értelemben vett otthonunknak is. Hiszen a rengeteg vegyszer, ami a vízbe kerül iszonyatos károkat okoz a környezetnek és a benne élő állatoknak, és persze nekünk, embereknek is. Én szívesebben használok természetes anyagú tisztítószereket, sőt, bizonyos szereket nem is tudok használni, mert irritálja a bőröm és a szemem. A súrolószerek, amiket a kádakhoz használnak például ilyen. Ezért mindig inkább szódabikarbónát használok, amit illóolajokkal illatosítok. A vízkő ellen kiváló ellenszer az ecetes víz, szintén illóolajjal vagy citrom- narancshéjjal, fahéjjal illatosítva. A WC is kiválóan tisztítható ilyen alternatívákkal. A fürdőszobában az előttünk lakó sajnos nem így takarított. Ez meg is látszott például a kádon, ami szemmel láthatóan sérült a sok vegyszertől. Ez nagyon veszélyes lehet az emberi szervezetre, így sürgősen ki akartuk cserélni a beköltözés után. A vízszerelés gyorsszolgálat szerencsére hamar riasztható ilyen sürgős helyzetekben, Budapesten és környékén is.

Vízszerelés gyorsszolgálat a fürdőszoba felújításhoz és csaptelep cseréhez

A régi kádat elszállították, és beszerelték az új akril kádat, amit javasoltak nekünk. Ez egy erős felépítéssel rendelkező kád, ami cserébe rugalmas. Anyagának köszönhetően nem oldódnak ki belőle káros anyagok. Nagyon könnyűek és kiválóan tartják a hőt, így, ha néha megengedünk egy kád forró vizet, akkor az tényleg forró is marad. A csapok csöpögése a másik nagy probléma, mivel a vízfogyasztásunkat szeretjük minimális szinten tartani. A környezete érdekében ez egy apró figyelmesség. Míg fogat mosunk vagy mosogatunk, elzárjuk a csapot, a zuhanyfejünk pedig alapból kevesebb vízfogyasztást biztosít. A csapok csöpögése ezért óriási gond, hiszen rengeteg víz folyik el teljesen feleslegesen. Ezért a vízszerelés gyorsszolgálat segítségét kértük, hogy ez minél hamarabb megoldódhasson. Vettünk új csaptelepeket, amelyek nem csak szép darabok, de praktikusak is. A https://vizgazfutesszerelo24.hu vízszerelés gyorsszolgálata pár órán belül kiérkezett, és profi szakértelemmel kicserélték a régi csaptelepeket. Pedig a csapok csövei már rozsdásak voltak és a vízkő sem könnyítette meg a dolgukat.  

Egy új, nagyobb mosogatóra is szükségünk volt, amiben elférnek a tepsikés tányérok. Mi egy kétmedencés darabot választottunk, mivel a szárítót már több alkalommal vertük le a pultról, és sokszor szeretjük előáztatni az edényeket. A rozsdamentes acélból készülteket részesítettük előnyben, főleg, hogy nem használunk vegyszereket, így nem fenyeget az elszíneződése. Mi a konyhapultba süllyesztett megoldást gondoltunk a legelőnyösebbnek, mivel így fért el jobban. A https://vizgazfutesszerelo24.hu vízszerelés gyorsszolgálata segített nekünk eldönteni, hogy mi a számunkra legideálisabb megoldás. Összeszerelték nekünk és csatlakoztatták a lefolyóhoz az új mosogatót. Ennek a csapatnak a szerelői már hosszú évek tapasztalatával bírnak, így jobb, ha ők szerelik be, és nem mi. Eleve hoznak magukkal minőségi alkatrészeket a mosogatóhoz, mert sok gyártó ebből nem minőségi darabokat ad. A beázott konyhabútor elkerülése érdekében sem mindegy, hogy hogyan szerelik be a mosogatót. Senki sem akar penész szagot az étkezőben.