Végre találtam egy teljesen természetes, környezetbarát megoldást a problémámra!

A természetes megoldások híve vagyok már hosszú évek óta. Igyekszem tudatosan élni az életemet, és minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni magam után. Mosódiót használok mosáshoz, lebomló tisztítószereket, illetve minél kevesebb csomagolt élelmiszert vásárolok. És ehhez a gyógyszerhasználat is hozzá tartozik. Nem sokan tudják, de a sok elfogyasztott és kiürült gyógyszer hatóanyag mind-mind a természetbe kerül vissza belőlünk, és egyelőre még megbecsülni sem tudják, hogy mindennek milyen hatása lesz hosszú távon. Éppen ezért örültem, mikor megtudtam, hogy tökéletes megoldás a teafaolaj körömgombára, hiszen nem kell hozzá ki tudja, milyen mesterséges készítményt használnom, hanem egy természetazonos készítménnyel mulaszthatom el. És nem is kis sikerrel! Sokat hallani róla, hogy egy-egy makacsabb gombás fertőzés még kezelés mellett is évekig eltarthat, és ezt nagyon nem szerettem volna. De hála az égnek a humanityaruhaz.hu és a teafa olaj megoldották a gondjaimat.

Nem tudom, hogyan kaphattam el a gombás fertőzést, de sikerült. Mint megtudtam, az is bőven elég, hogy az ember elmegy uszodába vagy bowlingozni, és egy olyan cipőt kap, amiben egy körömgombás ember játszott korábban. Rohadék egy kis túlélő élősködő, az egyszer biztos! Pedig nem vagyok egy igénytelen ember, napi rendszerességgel tisztálkodom és ápolom magam. És látjátok, mégis megtörtént. Ezért kellett elkezdenem keresni valamilyen készítményt, lehetőleg természeteset, amivel hatékonyan elmulaszthattam. Igazából nem kellett sokat keresgélnem, sok helyen írják, hogy a teafa olaj kiváló ere a célra, azonban nem mindegy, hogy honnan és mennyiért veszi meg az ember.

Mondanom se kell, felháborítónak tartom, hogy a kis boltokban a 10 milliliteres kis üvegcse ennyire drága. De hát, tudjátok, hogy van ez. Ha megoldás a teafaolaj körömgombára és sok más egyéb bőrpanaszra, akkor miért ne kérjük meg az árát rendesen? Elvégre szükség van rá, igaz? Szóval inkább az internetet hívtam segítségül, és így akadtam rá a humanityaruhaz.hu-ra, ami egy olyan webáruház és szakkereskedés, ahonnan természetes hatóanyagokat és kozmetikai hozzávalókat, kiegészítőket lehet rendelni. Azaz ha kozmetikus vagy, netán krémek, ápolók előállításával foglalkozol, akkor ez az oldal igazán Neked való. Itt aztán tényleg mindent megtalálsz az esszenciális olajoktól kezdve a szappanokhoz való hozzávalókig. Csak győzd megtalálni a nagy kínálatban azt, ami kell.

Ami a teafa olajat illeti, itt nem csak a pici üvegcsével rendelhetsz, hanem akár literes kiszerelésben is! Rendben, az akkora már tényleg csak a profiknak való, akik nagyobb mennyiségeket állítanak elő, de ha olyan vagy, mint én, akinek a kevesebb is elég, akkor bőven beérheted az 50 vagy 100 ml-es kiszereléssel is. És tudod mit? Minél nagyobbat rendelsz, annál jobban jársz! Ha az egydeciset veszed meg, akkor feleannyiba kerül, mintha vennél tízet a legkisebből. Úgyhogy tényleg érdemes megfontolni a dolgot.

Én úgy voltam vele, hogy veszíteni nem veszíthetek semmit, legfeljebb ha marad a körmeim kezelése után, azt el tudom használni párologtatóba vagy arckrémbe. Egyébként szerintem kifejezetten jó illatú, nem tudom, más hogy van vele. De az bebizonyosodott, hogy kiváló gyógyír a teafaolaj körömgombára. Három hétig rendszeresen kezeltem vele, és teljes mértékben meggyógyult. Persze, a fertőzött, eldeformálódott résznek le kell még nőnie, de mögötte már teljesen egészséges, tiszta köröm nő. Igazából két tanulságot tudok leszűrni: egyrészt, ha legközelebb valami nyilvános helyen járok, ahol mezítláb vagy idegen cipőben kell lennem, akkor utána alapos lábfertőtlenítés jön, másrészt a humanityaruhaz.hu mindig ott lesz, ha szükséges egy újabb adag teafaolaj körömgombára. Remélem, hogy erre nem kerül sor, de legalább a remek beszerzési forrás már megvan.