Természetközeli lánybúcsú a Balatonnál

A barátnőm Evelin, nagy természetbarát hírében áll. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy nagyon szeret kirándulni és például erdőben futni, de még a hegymászás sem áll tőle olyan távol. Ezt viszont már tovább fejlesztette, és igyekszik tenni is a környezetéért. Például környezetbarát módon nem használ nejlon zacskókat, hanem csak papírból készültet, és ugyanez igaz a bevásárló szatyrokra is, bár ott alternatíva még ugye a vászontáska is.

Most nyáron lesz az esküvője, aminek már az előkészületeiben is meglátszik kicsit a környezetbarát gondolkodásmódja: a meghívókat újrahasznosított papírra nyomtatták, és a színek is föld színek, tehát leginkább a zöld és barna árnyalatai. Illetve az esküvőn – a fehér mellett természetesen – is a zöld szín lesz a domináns. Emellett pedig az esküvő is zöld övezetben lesz egy villában.

Úgyhogy azt gondoltuk, hogy a lánybúcsút a Balatonnál kellene tartani, így van egy közös beszélgetésünk, aminek a “lánybúcsú balaton” nevet adtuk. Természetesen a menyasszony nincs benne.

Találtunk egy szuper rendezvényszervező céget, a Balatonpro-t, akik nagy szerencsénkre lánybúcsúk lebonyolításával is foglalkoznak – többek között – és még szuper csomagajánlataik is vannak, amiből nekünk csak ki kell választanunk a megfelelőt. Ugyanis ez még nem történt meg, mert vannak még ötletek a fejünkben, de az egészen biztos, hogy fogunk választani egyet, mert vétek lenne kihagyni.

Szóval a lánybúcsú balatoni csomagajánlatai a balatonpro.hu-nál a következők:

  • 14.900 forint/fő áron egész napos vitorlázás vár a lánybúcsús csapatra, korlátlan italfogyasztással, amihez még ingyenes belépésre jogosító karszalagok is járnak, amik Siófok népszerű szórakozóhelyeire szólnak, és ehhez még italkedvezmények is tartoznak. Továbbá az árban benne van egy teljes éjszaka eltöltése a hajón, vagyis a szálláskereséssel nem is kell foglalkozni. És ha van rá igény, akkor kedvezményes vacsora és reggeli is jár. Sőt, még wellness belépők is biztosítottak.
  • A második csomag is ugyanazokat tartalmazza, mint az előző, a különbség csupán annyi, hogy a vitorlázás nem egész napos, hanem 2 órás. Természetesen ez valamivel olcsóbb is: 10.900 forint/fő.
  • A harmadik pedig 7.900 forintba kerül fejenként, ebbe szintén 2 órás vitorlázás tartozik, a vitorlás, mint szállás nincs benne az árban, ahogyan a wellness belépők sem, ám a többi egyezik.

A “lánybúcsú balaton” csoportunkban nagy tanácskozás folyik még mindig, hogy mi lenne a legideálisabb választás, hiszen mérlegelni kell, hogy egy bulis este után, mennyire tenne jót nekünk a hajón aludni. De ez egy akkora élmény lenne, amit nem biztos, hogy el tudunk engedni.

Egyébként nyáron érdemes sietni, hogy a számunkra megfelelő időpontban tudjuk megejteni az eseményt – de ez minden rendezvényre igaz -, mert árajánlatkérésnél, a honlapon található ajánlatkérő űrlap kitöltésekor meg kell adni, hogy mikorra tervezzük a dolgot.