Természetes stresszoldók, tudatos, környezetbarát embereknek

A környezetünk egy felfoghatatlan és magától értetődőnek tűnő dolog. Teljesen hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy a bolygónk miként működik. Hiszen már évmilliók óta így van. Ez pedig az állandóság látszatát tudja kelteni az emberekben. Ez azonban sajnos csak egy illúzió és az utóbbi pár évszázadban sikerült tennünk afelől, hogy a teljes ökoszisztémánk megváltozzon. Ez tragikus következményekkel jár, amikre még csak most kezdünk rájönni lassan.

Ez az ébredés azonban sajnos nem hoz túl sok eredményt. Szerencsére, azért elég sok ember van már, aki képes felfogni azt, hogy mégis mit jelent az, hogy felborul a bolygónk egyensúlya. Ezért is örülök, hogy léteznek boltok, ahonnan minden bűntudat nélkül tudok vásárolni. Én úgy gondolom, hogy az egyik legnagyobb választás, amit megtehetünk, az az, hogy melyik boltban vásárolunk, ezen keresztül pedig melyik cég célkitűzéseit támogatjuk.

Rendkívül ijesztő dolog az, ha az ember nem tud aludni. Az ennek a gyógyítására található eszközök azonban még ijesztőbben tudnak hatni. Ezért is örültem, mikor az egyik barátom elküldte nekem a „biocity.hu/collections/stressz-alvaszavar” linket. A cím egy Biocity nevű oldalra vezet, ahol természetes stresszoldó készítményeket fogunk találni. Ez nekem sokkal jobban hangzott, mint amit az orvosok ajánlottak nekem, ezért adtam egy esélyt a Biocitynek és rákattintottam a „biocity.hu/collections/stressz-alvaszavar” linkre.

A link egy kifejezetten szépen kialakított oldalra vezet, ahol rengeteg féle terméket tudunk találni. Persze engem leginkább az érdekelt, hogy jól tudjak aludni, úgyhogy az ehhez kapcsolódó termékek kategóriájába léptem be. A menüket egyébként nem nehéz kezelni, viszonylag rövid idő alatt rájöttem még én is, hogy miként lehet navigálni közöttük. Mikor beléptem a biocity.hu/collections/stressz-alvaszavar címen található kategóriába, rögtön megkönnyebbültem. Idáig nem tudtam, hogy ennyi lehetőséggel rendelkeztem azzal kapcsolatban, hogy miként akarom megsegíteni magamat az alvászavarommal.

Az itt található termékek egyáltalán nem mesterségesek. Úgyhogy nem kell félnünk attól, hogy gyógyszerfüggők leszünk csak azért, hogy el tudjunk aludni. Tetszett egyébként, hogy a Biocity oldala egyáltalán nem állított olyan dolgokat, minthogy ők képesek lennének teljesen meggyógyítani minket. Ők csupán termékeket ajánlanak, amik segíteni tudnak minket az úton. És, aki már szenvedett ilyen gondoktól, az tudja, hogy mennyit jelenthet még egy ilyen kis remény is.

A termékekről egyébként részletes tájékoztatót is tudunk olvasni. Az áraik is jól láthatóan fel vannak tüntetve, úgyhogy senki nem fog véletlenül egy drágább terméket behelyezni a kosarába, csak azért, mert rosszul látta a kiírást. A tájékoztatók minden fontosabb aspektusra kitérnek, úgyhogy mire eldöntjük, hogy melyik készítmény lenne számunkra a megfelelő, már biztosak is lehetünk abban, hogy jól választottunk.

A Biocity oldala egyébként nagyon vásárlóbarát. Az elérhetőségeiket könnyű megtalálni, de ami számomra igazán innovatív volt, az az oldal jobb alsó sarkában található chat fül volt. Ha erre rákattintunk, akkor közvetlenül tudunk üzenetet írni a Biocity oldalának. Ez azért tetszett annyira, mivel sokszor van, hogy fel akarok tenni egy kérdést, de túl nagy erőbefektetésnek érzem azt, hogy külön emailt írjak. Így azonban semmi sem fog bennem ragadni és mindent megtudhatok.

A rendelés is igazából gyerekjáték. A Biocity oldalának nagy gondja volt arra, hogy az egész folyamat átlátható legyen olyan emberek számára is, akik annyira nem használnak gyakran webes boltokat. Pár perc és sikeresen le is tudtam adni a rendelésemet. A termék pár napon belül megérkezett és azóta jobban alszom már.