Tegyünk testünk, lelkünk és környezetünk egészségéért is

Egyre fontosabbá válik, hogy elég időt tudjunk magunkkal tölteni, magunkkal foglalkozni, egy kis pihenőt adni magunknak. Nem szabad hagyni, hogy a rohanás, a folytonos munka, a robot, a mindennapi teendők vegyék át az irányítást, és minden elússzon mellettünk. Meg kell állni egy pillanatra, vissza kell venni az irányítást. egyáltalán nem szégyen egy kicsit pihenni, kikapcsolódni és feltöltődni. Valljuk be, akkor utána a munka is sokkal jobban fog menni, hatékonyabbak leszünk, gyorsabbak és kreatívabbak. Emellett egyre égetőbb feladata az emberiségnek, hogy óvjuk a környezetünket, megmentsük a bolygót. Túl sok a környezetet pusztító hatás. Mi emberek tudunk tenni a megelőzés, megmentés és talán még a visszafordítás érdekében is.

Nagyon egyszerű megoldás az, amire ki akarok lyukadni. Használunk környezetbarát termékeket, háztartási eszközöket, spóroljunk az energiával, ha lehet ne vegyünk pet palackot és műanyagot, járjunk többet gyalog, biciklivel vagy tömegközlekedéssel.

Ajánlok most nektek egy olyan megoldást, amivel testeteket, lelketeket és környezeteteket is véditek. Ez pedig nem más, mint a masszázs. A masszázsok királynője, a thai masszázs. Nos, tessék felkeresni egy szalont, például a Karma Thai Masszázst, foglaljatok egy időpontot és menjetek el masszíroztatni. Kapcsoljatok ki, feledkezzetek meg a monoton, zajos hétköznapokról és adjatok magatoknak egy kis pihenőidőt.

Plusz kis kitérő: ezen a helyen a thai masszázs Budapest szép kártya tulajdonosainak is kedvez, ugyanis szerepel a fizetési lehetőségek közt. Bizonyára tudtok ti is helyeket, ahol a thai masszázs Budapesten szép kártyás fizetéssel is elérhető, szóval mondok még pár dolgot erről a szalonról, ami miatt érdemes őket választani.

Az egész környezet már magában nyugtató, igazi ázsiai luxus a belváros kellős közepén ráadásul két helyen is. Csodás exkluzív bútorok, gyönyörű termek, a kényelem és az ügyfél a legfontosabb. Rengeteg képet lehet a honlapon találni, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki megnézi azonnal kedvet kap egy masszázsra ebben a szalonban.

Az időpontfoglaláskor azonnal 20% kedvezmény jár, de akár foglalás nélkül is el lehet menni masszíroztatni. Kapható ajándékutalvány is, ami egy remek ajándék ötlet lehet bárki számára, hiszen ennél hasznosabb élményt nem igen tud az ember kitalálni. Vannak persze bérletek is a visszajáró vendégek számára az összes masszázs típusból. Na de milyen masszázs típusok vannak?

Van tradicionális thai masszázs, amely egy ősi, pontos thai koreográfia alapján zajlik, szárazon illóolajok nélkül. Van hát, váll, talp, nyak és fej masszázs is, amelyek során nem csak az adott izomcsoport kerül megmasszírozásra, hanem minden egyéb terület, ahová az izmok futnak, csatlakoznak. Minden masszázs lehet 30, 60 vagy 90 perces is. Van herbál masszázs, amely a kedvencem, Thaiföldön őshonos növények és fűszerek, tehát csak és kizárólag a természet nyújtotta lehetőségek segítségével zajlik a masszázs. Van páros masszázs is, amely nem csak szerelmeseknek, hanem családtagoknak, barátoknak is remek program, hiszen együtt feltöltődni, erőt nyerni, együtt átélni a masszázs nyújtotta érzéseket csodálatos élmény lehet. Van még kókuszolajos masszázs, amely a bőrünknek a legnagyobb vágya, de van sima olajos és száraz masszázs is. Azt hiszem mindent felsoroltam. De ha még valakit nem győztem volna meg, akkor lássuk milyen jótékony hatásai vannak egy masszázsnak.

A masszázs, főként ha rendszeres, akkor csillapítani tudja a migrént, a kínzó fejfájást, sőt akár meg is szüntetheti, ha ez valakinek gyakori lenne. Jó hatással van a tartásra, az izmok és ízületek állapotára. A befeszült, csomós, görcsös izmokat elfelejtheti az ember. Serkenti továbbá a vérkeringést, fokozza a memóriát és a kreativitást, csökkenti a stresszt, feszültséget és a depressziót, a bőrt is feszesíti, rugalmasabbá teszi, táplálja is. Javítja az anyagcserét, csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát, nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabbá tesz. Egy szóval javítja az életminőséget.

Aki még nem próbálta, az semmiképpen se hagyja ki, mivel egy életre szóló élmény, de vigyázat, könnyen meg lehet szeretni és masszázsimádóvá válni! Óvjuk meg együtt testünket, lelkünket és környezetünket a masszázs segítségével! Úgyhogy ne feledd: thai masszázs Budapesten szép kártyával!