Szerencsém, hogy a Cipomarket.hu-n még vegán kiegészítőket is kapni

Már legalább 6 éve teljesen vegán életmódot folytatok, azaz nem fogyasztok semmilyen állati eredetű élelmiszert. És hogy mit tapasztalok ezzel kapcsolatban? Sokkal jobb a közérzetem, könnyebbnek érzem magam, az emésztésemnek is jót tesz. Az a jól is mert tévhit pedig egyáltalán nem igaz, hogy vegánként nem lehet megfelelő proteinbevitelről gondoskodni. Persze a vegánság nem csak az élelmiszerekre terjed ki. Azt is jelenti, hogy nem vásárolok állatokon tesztelt kozmetikumokat és vegyszereket, valamint semmiféle bőr vagy szőrme árut sem.

Imádom pedig a cipőket, és a kezdetekben elég nehéz volt olyan cipőt találni, ami megfizethető, de nem az a 100% műanyag ócskaság, amiben lerohad az ember lába. Egy szép napon viszont rátaláltam a Cipomarket.hu oldalra. Bár természetesen az ő kínálatukban is javarészt bőr cipők, táskák, pénztárcák és övek szerepelnek, megtalálhatók náluk szintetikus anyagokból készült, de kiváló minőségű kiegészítők is. Ez egy hatalmas plusz már egy eladótól, hiszen egyre többen döntenek az állati eredetű termékek elkerülése mellett. És ez még nem minden, ugyanis ezekhez a szuper cuccokhoz a legtöbb esetben hatalmas kedvezményekkel lehet hozzájutni. A Cipomarket.hu most épp hatalmas, akár a 70%-ot is elérő nyári kedvezményeket kínál. Én is éppen ezért rendeltem innen néhány hete egy szandált, mert vagy 60% kedvezmény volt rá.

A megrendelés nagyon egyszerű. Simán csak berakod a kosárba a neked tetsző terméket vagy termékeket, és a jól megszokott módon megadod a szállítási és számlázási adatokat, elérhetőségeidet. A csomagot ezek után a GLS csomagküldő szolgálat szállítja, csupán 1000 forintért. Ha azonban annyi mindent rendelsz, hogy a rendelés értéke eléri a 60.000 forintot, akkor a kiszállítás ingyenes. Ami pedig a szállítási időt illeti, ha csak egy terméket rendelsz, az már akár másnap is ott lehet nálad, ugyanis ilyenkor 1-2 napos kiszállítási idővel vállalják a rendelés teljesítését. Ha viszont több terméket rendelsz, akkor is maximum 4 munkanap alatt eljut hozzád a hőn áhított új cipő vagy táska.

A Cipomarket.hu termékeinek a minősége egyszerűen verhetetlen. Én nagyon jó szívvel ajánlom őket mindenkinek (és természetesen nem csak a vegánoknak), aki szeretne hatalmas kedvezményekkel, gyorsan hozzájutni jó minőségű, márkás termékekhez!