Linképítés garanciával – a maradék pénzből további zöldülés!

Tudtátok, hogy manapság már egyre többeket idegesítenek a környezetvédők? Sokan már túl soknak gondolják azt, hogy küzdünk a földért, és ezzel kapcsolatos termékeket árulunk, ilyen rendezvényeket rendezünk, és hangosan fel is szólalunk, hogy nemtetszésünket nyilvánítsuk a kapitalista, környezetszennyező életvitel ellen. Sokaknak ez nem tetszik, mert szerintük túlságosan radikális az, amit csinálunk, és túl sok ember életét keseríti meg a Föld megmentése mellett. Szerintem nincs igazuk! Nem csak a radikális, mindenkire zöld életmódot rákényszerítő vonulat létezik. Ez olyan, mint az oktatás az egyetemen. Létezik jó tanár meg rossz, és neked jó eséllyel lehetőséged van választani közülük. A környezetvédők közt is sokféle van, és mi pont nem az erőszakos vonalat képviseljük, ezért szerettük volna kicsit jobban népszerűsíteni magunkat. Ehhez a Keresőben Első segítségét kértük, ahol lehetőség van arra, hogy a linképítés garanciával történjen.

Nem szoktunk hideg vízzel zuhanyozni a nyílt utcán, hogy példát statuáljunk, mégis hideg zuhanyként ért bennünket, amikor megtudtuk, hogy a konkurencia rálépett a gázra. Természetesen értékeljük, hogy ők is tesznek a környezetért. Mégis ott van a tény, hogy ők kifejezetten azt a vonalat erősítik, ami a sztereotípiákban él. Pont ezért kellett nekünk is lépnünk. Ezért fordultunk a Keresőben Elsőhöz, akiknél a linképítéssel gyorsan haladtunk a Google találati listáinak első oldala felé.

Az eredmény magáért beszélt

Bámulatos volt azt látni, hogy az oldalunkra hónapról hónapra egyre többen kattintanak. Sokan e-mailben is felkerestek minket, hogy tanácsot kérjenek. Egyre több aktivista jelentkezett hozzánk. És ehhez nincs szükség másra, csak hatékony linképítésre. A garancia ezen felül már csak cseresznye a tejszínhab tetején.

Hamar elértük a TOP10-et a legtöbb kulcsszavunkra, és erre kifejezetten büszkék is voltunk, holott nagy részben nem a mi érdemünk ez az eredmény.

A linképítés garanciával nem is ördögtől való. Mármint a cég számára sem jelent különösebb rizikót az elmondottak és a leírások alapján az, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. Mégis, ez hatalmas bizonyosságot adott számunkra. Nem véletlenül mentünk egyből hozzájuk, hiszen aki ilyet ígér, az jó eséllyel teljesíti is mindezt. 100%… Azt jelenti, hogy ha nem tudják megcsinálni a vállaltakat, akkor nem lesz bevételük egy aránylag költséges folyamat végén. Ez azért nagy rizikó. De mint tudjuk: a nagy kockázat nagy bukással és nyereséggel is zárulhat. Úgy tűnik, hogy az ő nagy kockázatuk kisebb volt az esetünkben, mint 100%. Ennek pedig nem hiszem, hogy csak ők örülnek. Mi is elképesztően boldogok vagyunk, hogy folyamatosan keresnek bennünket az emberek, a zölden dolgozó cégek, stb. Annyi ajtó nyílt ki előttünk, mint még soha. Én személy szerint nem is álmodtam ilyesmiről.

Más cégek esetében 30-szoros növekedést is képesek voltak elérni, ami megint csak egy hatalmas teljesítmény. Higgyétek el, hogy nagyon nagy számokkal dobálózok most. Szóval náluk a linképítés garanciával szlogen abszolút nem került kihasználásra a gyakorlatban is. Nem volt rá nagy szükség.

Mivel érték el mindezt?

Megnézték az összes szempontot, amivel kapcsolatban meg kell felelni a Google feltételeinek: URL, alcímek, képek mérete, szöveghossz. Tényleg minden, amit el tudsz és amit nem tudsz elképzelni. Ezt követően pedig nagyon sok cikket írtak a témában különböző blogokra, és tádám! Látható és mérhető az eredmény.

Ezért ajánlom őket? Igen, részben ezért is. Meg sokat hozzátesz az a tény is, hogy egy nagyon jófej csapattal dolgozhatsz együtt, akik tényleg figyelnek arra, hogy neked és a cégednek, weboldaladnak mi a legjobb. Nem csak azt nézik, hogy minél hamarabb legyen meg a munka, hanem van rendes értékrendjük is.

Emellett ők is szívesen védik a környezetet, szóval nyugodt szívvel döntöttünk mellettük. Ha titeket is érdekel, látogassatok el a keresobenelso.hu oldalra, és nézzétek meg, mivel tudnak a hasznotokra lenni.