Környezetvédőként is támogatom a statikus polcos megoldásokat

Egy nagyszájú, lelkes környezetvédő vagyok

Aki ismer, tudja, hogy megrögzött környezetvédő vagyok. gyakorlatilag bármire képes lennék, hogy kicsit is zöldebbé tegyem a környezetünket. Ez persze esetemben egyfajta nagyon is kitartó szellemmel is párosul. Ha én hiszek valamiben, akkor képes vagyok akár a falig elmenni, hogy az megvalósulhasson. Nem is tudom, minek érdemes ezt nevezni, talán megszállottságnak? Vagy ez már kellőképpen fennhéjázó fogalom ahhoz, hogy nem is érdemes így hivatkozni rá? Nem tudom, mindenesetre az biztos, hogy a környezetvédelem és a zöld életmód kapcsán nálam valami végérvényesen bekattant, és szerintem ez most már nem is fog változni. Így aztán aki velem barátkozik, az jobb, ha felkészül, hogy a teljes Greenpeace és a világ összes Greta Thunbergje semmi ahhoz képest, amit olykor én tudok produkálni.

Rackinglog salgó polccal a fenntarthatóság jegyében

De persze nem mindig vagyok ennyire végletes. Néha kifejezetten a praktikus és egyszerű megoldások híve vagyok. Ez a munkám során is rendkívül jól kamatoztatható tulajdonság, ugyanis épületkezeléssel foglalkozom. Gyakorlatilag hozzám tartozik egy teljes irodaház menedzselésének terhe, és ez bizony óriási felelősség. A sok terhet így néha kifejezetten jól esik nap végével letenni és otthagyni az ajtóban. De néha nem csak a lelki terheknek, hanem a fizikainak is helyet kell találni. Így aztán az irodában is nagy örömmel telepítek a raktárhelyiségbe statikus polcokat, mert ez a polcrendszer kifejezetten strapabíró és nagyon masszív. Mi az irodaházba mindig a Rackinglog kínálatából választunk. Ha érdekel titeket, mindenképpen keressétek fel a rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ linket. Itt ha korábban egyáltalán nem voltatok jártasak a témában, akkor is rengeteg tudást magatokra tudtok szedni a statikus polcokkal kapcsolatban.

Nem tudom, azt például tudtátok-e, hogy ez a polcrendszer nem csak hogy hihetetlenül jól terhelhető, de legalább annyira jól át is alakítható? maguk a polcok például akár 1200 cm magasságig is kihúzhatók. És ha megváltozik az elemek tárolása és ne adj’ isten nagyobb/ kisebb termékek kerülnek a polcra, az éppen aktuálisan a polcon helyet foglaló termékhez tudjátok igazítani a polc magasságát. Így optimalizálhatjátok a helykiosztást, és a lehető leghatékonyabban tudjátok kihasználni a rendelkezésre álló teret. A magasság 500 cm-es lépcsőkben állítható, de ugyanígy állítható a polc mélysége és szélessége is. (Előbbi 50-150 cm-ig bír játéktérrel és 10 cm-enként állíthatjátok a méretét, míg utóbbi esetében 90-400 cm-ig tudtok variálni, szintén 10 cm-es lépcsőkben haladva.) A statikus polcok terhelhetősége, nem győzöm hangsúlyozni, de egészen hihetetlen: akár 40 000 kg-ig pakolhattok rá, szinte bármit, ami csak ráfér!

Épp ezért mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, aki hosszú távú és strapabíró megoldást keres. Ha tehetitek, a rackinglog.hu/termekek/raklapos-allvanyrendszer/statikus-polcrendszer/ oldalra mindenképpen nézzetek fel. Egyrészt, mert nagyon hasznos minden itt található információ erről a polc típusról, másrészről pedig mert valóban minőségi acélból készült termékekkel foglalkoznak. Én teljes mellszélességgel kiállok a statikus polcok mellett, mert maximálisan időt álló, és ezáltal környezetbarát megoldásnak tartom ezt a tárolási módot. Ez aztán egy ideig nem kell elcserélned, az biztos!