Környezetbarátan és aktívan

Mostanában egyre többet figyelek arra, hogy milyen termékeket és milyen ellenőrzött, minősített környezetből vásárlok. Eljutottam odáig, hogy már nem a műanyag zacskókat és csomagolóanyagokat használom, hanem van kis vászon szatyrom. És ami még ennél is fontosabb, hogy ha előre csomagolt terméket is teszek a kosaramban, megnézem, hogy milyen anyagból készült, a könnyebben lebomló, természetes anyagokat preferálom, mely nem marad fent az utókornak még vagy 100 évig. A könnyen lebomló, akár kukoricából, vagy kókuszhéjból készült csomagolási termékek már sokkal vonzóbbak számomra. A műanyag flakonokat is kerülöm, talán ez a legnehezebb, hogy üvegben vásároljuk meg a termékeket, vagy éppen visszaválthatós, többször használható üvegben vegyük meg az üdítőt. A környezettudatosságom abban is megjelenik, hogy a természetben kezdtem el futni. Már nem a teremben edzem, hanem kint a természet lágy ölén. Ezért is volt szükségem egy aktivitás mérőre.

Kíváncsi voltam, hogy a jobb levegő mit hoz ki belőle. Tehát egy olyan kis helyen is elférő szerkezetet kerestem, amely képes mérni a megtett távomat, melyet futva teszem meg. Közben pedig mindenféle adatokat jegyez fel, küld a telefonomra a testemről. Tehát a pulzustól kezdve az elégetett kalóriáig mindenre odafigyel. Ilyen kis szerkezet számomra nem más tudott lenni, mint egy aktivitás mérő fitnesz óra, amit bármikor fel tudok venni, és rögvest elkezd működni szolgáltatva ezzel számomra az adatokat.
De hol is keressek egy megfelelő terméket, hogy ha nem az interneten, szerencsémre találtam egy remek oldalt, ahol számos óra megtalálható; https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128.

Könnyen megtalálhatóak az oldalon, https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128, ezek a termékek hiszen az oldalon nagyon könnyű a keresés. Számos termék jól megfér egymás mellett, annyira sok is, hogy alig győztem válogatni. Voltak az alap funkciók, amit szerettem volna, hogy ha tud az óra, de ennél tovább is mentem, amikor megláttam, hogy milyen csodás kinézettel rendelkeznek. Annyira csoda szépek, és ami a legfontosabb, hogy teljesen alkalmasat bármely fajta sporthoz. Tehát a tetszetősségi szintem került előtérbe, mindazok mellett, hogy mennyit bír ki töltés után, és hasonló műszaki tartalmat is figyelembe véve. De hát mi nők valljuk be szarkák vagyunk, ami tetszik és ha az a valami még csillog is, akkor biztosan, hogy megvesszük. De most sokkal szakszerűbben álltam a kérdéskörhöz és minden beltartalmát is megvizsgáltam az óráknak. Ebben könnyű dolgom volt, mert ez a nagyszerű oldal hiszen olyan szuper leírásokkal készülnek az érdeklődők számára, hogy azok alapján nagyon egyszerű döntést hozni, hogy melyik óra illik hozzánk, a sportfajtánkhoz. Tehát mehet az összehasonlítás a rászűrés után, és minden olyan kritériumot be tudunk állítani, majd részletesen el tudjuk olvasni, amire szükségünk van. Természetesen a termékekről készült képek is nagy segítségére vannak az érdeklődőknek abban, hogy végül rendelés legyen a vég kifejlett. Ebben is élen jár ez a remek oldal. Az aktivitás mérőket, itt; https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/egeszsegorzes-c1570/aktivitasmero-fitnesz-sportora-c1128 el nézni, én nem is mozdultam innen, amíg rá nem találtam az általam keresett órára. Akkor pedig amikor meglátta, olyan volt mint a beteljesült szerelem, tudtam, hogy pár napon belül már együtt fogjuk futni a kilométereket. Alig vártam, hogy megérkezzen. Amikor pedig a futár csengetett vele a szívem hevesebben kezdett el verni, a csomagot kibontva pedig ugyan az a szuper minőségű óra fogadott, melyet a képek alapján megrendeltem.