Ezt vásárold, ha tenni szeretnél valamit a környezetünkért

Napjainkban sokat lehet hallani és olvasni a környezetszennyezésről szóló aggasztó adatokról. Rengeteg a károsanyag-kibocsájtás, a szemét, és félő, hogy mi magunk, emberek leszünk saját bolygónk tönkretevői. Ám, ezen pesszimista meglátások mellett, nagyon sok módszer is van, mellyel mérsékelhető környezetünk szennyezése, vagy legalábbis a bennünket körülvevő szemétmennyiség csökkentése. Ilyen például a hulladékok újrafelhasználása, mely egyre szélesebb körben terjed el. Egyre több használati tárgyat készítenek újrahasznosított anyagokból, de már ilyen ruhákat, cipőket vagy akár táskákat is találhatunk a piacon.

Nekem van ilyen cipőm, ami nem más, mint a Jana márka, ami újrahasznosított anyagok felhasználásával készült. Ennek ellenére dekoratív és kényelmes, a kedvenceim közé tartozik. Mivel ugye a cipőhöz táska is dukál, azt is szereztem be mellé, a https://www.annataska.hu weboldalon található áruházból. Elég rohanós hétköznapokat élek, munka előtt és után én viszem hozom a gyerekeket óvodába és iskolába, emellett intézem a csekkeket, a bevásárlást és egyéb ügyeket. Mindezek mellett azért szeretek csinos is lenni, ezért a sportosan elegáns stílus kedvelői közé tartozom. A kényelmes Jana cipőm mellé ezért valami olyan táskát kerestem, amely praktikus, és elég nagy, hogy minden elférjen benne.

Gondolok itt a személyes dolgaim mellett az uzsonnáról maradt fél vajaskiflire, vagy az alvós plüsskutyára, ami nélkül a kislányom nem tud létezni. Vava a neve, és mindig magunkkal kell vinni óvodába, illetve haza is kell onnan hozni, hogy mindig legyen alvóspajtása.

Ezért hátitáskára gondoltam, ami jellegéből fakadóan sportosabb, viszont anyagában és színében lehet kicsit nőiesebb. A már említett webshopban meg is találtam a számomra megfelelőt. Nagyon nagy a választék a https://www.annataska.hu oldalon található webshopban, de a menüben található egy olyan pont is, amely típus szerint válogatja szét a táskákat. Így én rögtön a hátitáskákra kerestem rá, de még így is több oldalnyi választékot ajánlott fel nekem az áruház.

Volt a kínálatban Anekke, Tamaris, Bugatti és Jana is. A választásom ismét a Jana márkára esett, egy bézs hátizsákra, rózsaszínes, virágmintás zsebbel. Az ára nagyon kedvező volt, éppen akcióban, és ráadásul még további hűségpontokat is be tudtam váltani a pénztárnál, melyekre előző vásárlásaim során tettem szert.

https://www.annataska.hu

Általában a munkahelyemre szoktam kérni a megrendelt termékeket futárszolgálattal. Praktikusnak és kényelmesnek ezt a megoldást, mert elég sokat vagyok az irodában és számomra az a legkényelmesebb, ha a futár közvetlenül oda hozza a csomagomat. De ha valakinek testhezállóbb, akkor kérheti Pick Pack pontra is az árut és akkor megy el érte, amikor szeretne. Erre a csomag megérkezésétől számítva 10 napig van lehetősége.

Fizetni lehet előre utalással, a termék átvételekor utánvéttel, vagy az oldalon bankkártyával vásárláskor. Én általában az utánvétes fizetési módot szoktam választani.

Ha bármi kérdés merülne fel a https://www.annataska.hu weboldalon a vásárlással vagy a termékekkel kapcsolatban, akkor az ügyfélszolgálat e-mailen, vagy telefonon érhető el. Én eddig akármikor kerestem őket, mindig rendkívül készségesek voltak, az ügyintézés pedig gördülékenyen zajlott.

A kiválasztott hátizsákot a futárszolgálat néhány napon belül kézbesítette én pedig nyomban használni kezdtem, át is pakoltam bele a holmijaimat. Kislányom pedig már abba tette bele plüsskutyáját az óvodában, amikor érte mentem.

Azért is szeretem ennek a márkának a termékeit, mert dekoratívak, kényelmesek és egyre több darabot készítenek újrahasznosított anyagok felhasználásával. Azt hiszem, mi hétköznapi emberek többek között az ilyen termékek beszerzésével is óvhatjuk környezetünket.