Ez egy jó módja volt ezeknek a termékeknek a népszerűsítésére

A feleségem egy olyan vállalkozásnál dolgozik, melynek a célja a különböző környezetbarát termékeknek a reklámozása és forgalmazása. Ezeknek a többsége a tisztítószerekhez kapcsolódik, de például vannak náluk olyan élelmiszerek is, melyeknek a csomagolása könnyedén lebomlik.

Mióta a feleségem ott dolgozik, azóta én is egyre többet megtudtam a hagyományos áruknak a környezetkárosító hatásairól, így mi is egyre több olyan terméket vásárolunk, melyek bizonyítottan kevésbé terhelik meg a természetet.

Az említett cég úgy döntött, hogy rendez egy szabadtéri partit, aminek a célja, hogy az emberek jól érezzék magukat, de közben a termékeikkel is megismerkedhessenek.

Ez nem egy akármilyen esemény volt, mert a selfigegep.hu jóvoltából ott volt egy selfibox is, ami nagyon népszerű volt a résztvevők körében. Képzeljetek egy dobozt, ami egyszerre tartalmaz egy minőségi fényképezőgépet, egy kiváló nyomtatót és egy profi vakut is. Egy gombnyomás elég ahhoz, hogy működés lépjen, és már készülhetnek is a képek, melyeket nem csak elektronikus formában tárol el, de azokat rögtön ki is nyomtatja a vendégek számára.

Elhihetitek nekem, hogy akármilyen rendezvényről is legyen szó, ez a nagyszerű gép tesz róla, hogy az igazán élvezetes legyen.

A parti alatt végig ott volt a szolgáltató egyik embere is, aki készséggel segített bárkinek a gép kezelésével kapcsolatban.

A selfibox egyébként nem csak arra alkalmas, hogy fotókat készítsen, hanem még mozgóképek alkotására is képes. Ezek a digitális képekkel együtt könnyedén megoszthatóvá válnak az interneten, így érdemes élni ezzel a lehetőséggel is.

Marketing szempontból is jó választás ez a szolgáltató a vállalatok számára, hiszen a képeken ellehet helyezni a megrendelő logóját is akár, ha azt szeretné. Ezáltal ez egy nagyon jó reklám is abban az esetemben, ha ezeket a képeket megosztják az interneten.

A fentiek alapján elmondható tehát, hogy ez nem csak egy vicces és szórakoztató berendezés, de még mellette nagyon hasznos is! Az biztos, hogy ha egyszer az én cégem is szervez valamilyen eseményt, akkor egy ilyen boxot én is rendelni fogok!