Egy kissé megfáztam szemétszedés közben

Bízom benne, hogy hamarosan eljön az a nap, mikor a vezetők végre kötelezni fogják a gyártókat arra, hogy gyorsan lebomló csomagolásokat alkalmazzanak a termékeikhez.

Az nem elég, hogy a csomagolások sok esetben műanyagból vannak, de gyakran még teljesen feleslegesek is.

Biztosan ti is találkoztatok már olyan áruval, melyet többször is becsomagoltak, teljesen indokolatlanul. Kérdem én, miért kell a csomagolást is becsomagolni?

A környezetünkben nagyon komoly mértékben halmozódtak fel a különböző hulladékok, ami csak folytatódni fog, ha végre nem állunk át teljesen a környezetbarát termékekre. Erre a váltásra azért szerencsére már vannak jelek, azonban valamit kezdeni kell a meglévő hulladékkal is.

Én önkéntesen részt szoktam venni a különböző szemétszedési akciókban, így a saját szememmel is láthatom, hogy milyen kárt teszünk a természetünkben.

Legutóbb pont télen vettem részt egy ilyen akcióban, és én jól meg is fáztam közben. Éreztem, hogy ez egy komolyabb betegségnek ígérkezik, ezért gyorsan rendelni akartam magamnak valamit a prevenciopatika.hu/169-laz-megfazas internetes oldalról. Már jól ismerem ezt a helyet, hiszen innen évek óta szeretek magamnak rendelni különböző termékeket.

Mivel rendszeres vásárlójuk vagyok, ezért regisztrációm is van az oldalra, illetve a hírlevelükre is fel vagyok iratkozva, így mindig rögtön értesülhetek arról, hogy ha valamilyen új akció van náluk.

A megfázás ellen egyébként egy olyan árut rendeltem, ami spanyol kakukkfüvet is tartalmaz. Ez gyakorlatilag egy olyan gyógytea, amit abból a célból rendeltem meg, hogy csillapítsa a nagyon csúnya köhögésemet.

Röviddel azután, hogy megittam az első adagomat, elmondhatom, hogy ez a tea tökéletese választás volt a részemről. Ráadásul nem csak a köhögésem kezdett tőle elmúlni, de még a torokfájásom is kezdett enyhülni. A termék dobozában 25 darab filter található, melyek magukban tartják a teafű aromáját a felhasználásig.

Egy filtert nagyjából két deciliter forró vízben oldottam fel tíz percen keresztül. Én adtam hozzá egy kis mézet is, hogy ízesítsem, de persze anélkül is nyugodtan fogyaszthatjuk.

A terméket a prevenciopatika.hu/169-laz-megfazas oldalán keresztül rendeltem meg, ami egy igazán egyszerű és gyors folyamat, főleg akkor, ha már regisztrálva is vagyunk. Itt csak annyi a dolgunk, hogy a kosarunkba helyezzük a kiválasztott termékeket és megadjuk a szállítási és a fizetési módokat.

prevenciopatika.hu/169-laz-megfazas

Én mindig házhozszállítással rendelem meg a termékeket és az utánvételes fizetési megoldást választom ki, de persze nem kell ehhez ragaszkodni, mert vannak más választási lehetőségek is.

Amire érdemes itt figyelni, azok a különböző akciók, melyeknek még egy külön menüpontja is van az oldalon. Itt szinte mindig vannak különböző kedvezmények és árengedmények, melyeket ha kihasználunk, hosszútávon jót fogunk tenni a pénztárcánknak.

Ha szeretnénk úgy tenni az egészségünkért, hogy közben kényelmesen és olcsón vásárolunk, akkor a prevenciopatika.hu/169-laz-megfazas weboldalt számunkra találták ki.