A speciális igényekre szakosodás korszaka

Nagyon szeretem nem csak a szaküzletek gombamód történő szaporodását idehaza, de azt is, hogy egyre jobban, speciális igényeknek is próbálnak mind gyakrabban megfelelni. Egyedi raktárkészletek, vagy eleve valamilyen tematikus termékbeszerzési mód, piaci igényfelmérés és kínálatkialakítás, ami egyre inkább a jellemző. Vegán életmód, zöld szemlélet – minden ilyesminek a támogatására megvannak a megfelelő boltok már.

Mindenféle termékből, a zöld termékekből is preferálom ugyanakkor a magas minőséget. Időközben pedig robogóra váltottam a városi közlekedésemet illetően, ami egy kompromisszumos megoldás az autó és a nekem néha kicsit “kényelmetlen” tömegközlekedési fajták között. Gyors, praktikus, kicsi… Könnyű parkolni stb. És vannak kedvező motorgumi árak úgy is, hogy ebben is a csúcsminőséget keresem csak, mint mindig. A motortire.hu lett e téren a kiszemelt shopom.

Ők is azt az elvet követték anno, hogy a motorozáshoz külön abroncswebáruházat hoztak létre, ahol csak a kétkerekű világot célozzák meg, ilyen szempontból. Ez biztosítja a professzionalizmust, a figyelem maximális koncentrálását egyetlen területre. Így érhető el, hogy széles és sokszínű a választék, szakértői ajánlások kísérletében kapunk meg mindent, vihetjük is a robogót/motort gumicserére hozzájuk, van mit olvasni a témában magán a webshopon, van tematikus videós csatornájuk és még sorolhatnám napestig. A motortire.hu nem csak motorgumi árak tekintetében, hanem mindenben abszolút az etalon nekem.

Elmondható róluk az, amit én mindig is elvárok, hogy ha a területhez nem értek – jelen esetben például azért, mert még csak most nyergeltem át robogózásra -, mindig türelmes és szakmailag megalapozott informálást kapjak. Ne tévesszen meg benneteket, hogy a robogót említem mindig, ennél jóval több és sokkal nagyobb kategóriákat is lefednek. A chopperesek pont úgy járnak hozzájuk vagy rendelnek tőlük, mint a sportmotorosok, crossmotorosok.

Van a webshopos főoldal tetején egy motorgumi keresőjük, ahol mindenféle paraméter szerint belőhetjük pontosan a vágyott áru típusát. Ha mondjuk nem márka, vagy motortípus szerint, általánosan válogatnánk. Hanem itt szélesség és átmérő szerint szűrhetünk mondjuk.

Az informatív írásaik kapcsán pedig elmondható, anno, amikor vettem ezt a robogót, olyan dolgokat tudtam meg kizárólag a motortire.hu olvasásával, minthogy nyugodtan számoljak megfelelő téligumis abroncsverziók esetén akár a leghidegebb évszakban történő gyakori használattal is. Leírják részletesen, hogy mire figyeljünk oda, de egy frankó opció ez igazán, ami még jobban meghozta a lelkesedésemet, hogy többet költsek a robogóra. És azzal jöjjek-menjek mindig. Mert ez így egy jó befektetés, kivált ugyanis tényleg minden mást.

A téligumi több szilikont tartalmaz, így a hideg aszfalton is kellő rugalmasságot kaphatunk tőle. Ilyeneket tudhatunk meg, de ajánlanak mindenféle gumit mindenféle felhasználásra – az iménti példám jól illusztrálta, mennyire alaposan magyaráznak mindent (pl. miért jó a Pirelli SL 38 robogós gumi, kinek ajánlottabb inkább a Michelin S1 robogó motorgumi, és bármi ilyesmiről szólnak még, hosszan). Csekkoljátok őket mihamarább, ha motoroztok, mert a netes opció rengeteg idő megspórolását is lehetővé teszi. Náluk pedig sok minden lesz raktáron is, úgyhogy várni sem kell sokáig, nem csak a keresésre, utánajárásra fordított idő rövidül le velük. Reálisak a motorgumi árak náluk és még hosszan dicsérhetném ezt a helyet. Többet mond azonban a kínálatuk önmagáról, mint én tudnék, úgyhogy írjátok a címsorba máris ezt, ha érdekel: www.motortire.hu.