A mezoterapia nevű kezelésről a zöldboltban hallottam először

Mivel fontos számomra a környezetvédelem, sokat járok különböző zöldboltokba, ahol olyan dolgokat vásárolhatok, mint például a mosható arctisztító kendő, vagy éppen a környezettudatos mosogatószivacs. A kedvenc ilyen boltom eladójával már tulajdonképpen össze is barátkoztunk, így vásárláskor természetesen beszélgeti is szoktunk. Legutóbb például az arcfiatalítás volt a téma, a barátnőm pedig elmesélte, hogy hallott egy mezoterapia nevű kezelésről, ami nagyon jó, és eredményes is.

Azt mondta, ha én is megismerkednék a módszerrel, olvassak el egy remek cikket a plasztika.info.hu-n.

A Kelemed Plasztika precíz és biztonságos szépészeti beavatkozásokat garantál

A plasztika.info.hu egy olyan weboldal, amely számos plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdés megválaszolásában, illetve az informálódásban is rengeteget tud segíteni. Elsősorban azonban a Kelemed Plasztika nevű plasztikai sebészetet mutatja be, amely egy Budapesti és Pécsi központokkal működő szépészeti magánklinika.

A Kelemed Plasztika egy olyan intézmény, ahol a szépészeti beavatkozásokat precízen és pontosan végzik el. A páciens tehát teljes biztonságban szépülhet anélkül, hogy kellemetlen végkifejlet miatt kéne aggódnia. A klinikát vezető orvos, dr. Kelemen Ottó ugyanis nem csak több évtizedes szakmai és klinikai tapasztalattal rendelkezik a különböző beavatkozások terén. Hanem a megújulásra is nagy figyelmet fordít, vagyis folyamatosan képzi magát annak érdekében, hogy pácienseit a lehető legkorszerűbb és legeredményesebb módszerekkel kezelhesse.

A klinika weboldalán alaposan megismerkedhetünk az intézménnyel, valamint megtalálhatjuk a kapcsolatfelvétel és a kezelésekre való bejelentkezés lehetőségeit is. Továbbá informálódhatunk az egyes kezelések és beavatkozások várható költségeiről is. Emellett pedig a kezelésekkel kapcsolatos oldalakon és a weboldal blogján olvasható írások segítségével számos fontos információt megtudhatunk amelyek kezelések előtt és után is segítségünkre lehetnek.

Az egyik ilyen hihetetlenül informatív, de könnyen megérthető tájékoztató (amit a barátnőm olvasásra ajánlott) a mezoterapia nevű kezelést mutatja be részletesen.

Mi is az a mezoterapia, és hogyan történik a kezelés?

Ahogyan azt a plasztika.info.hu cikkéből megtudhatjuk, a mezoterapia egy olyan kezelés, amelynek célja a bőr és a bőr alatti kötőszövet megújítása. A plasztika.info.hu cikke felhívja a figyelmet arra, hogy a Kelemed Plasztika ezt a kezelést kiegészítő fiatalító kezelésként alkalmazzák, vagyis jellemzően alkalmaznak mellette más bőrfiatalító kezelést is.

A mezoterapia folyamata során egy ún. mezoterápiás oldatot juttatnak el a bőr meghatározott rétegébe, amely segíti a bőrfiatalítást. Az ilyen kezelések során használt oldatok olyan antioxidáns hatású vegyületekből állnak. Ezek a vegyületek pedig csökkentik, vagy teljesen megakadályozzák az ún. oxidatív stressz folyamatokat, amelyek egyebek mellett felelősek a bőr öregedéséért is.

A cikk leírja, hogy a mezoterapia történhet tűs módszerrel és tű nélkül is. Megtudhatjuk azt is, hogy a Kelemed Plasztika szakorvosai a két módszer közül a tűs megoldást alkalmazzák. A klinikán tehát ezt a kezelést vehetjük igénybe. Ennek oka az, hogy dr. Kelemen Ottó szerint ez a mezoterápiás módszer hatékonyabb, mint a tű nélküli kezelés, mivel mélyebbre juttatja el az oldatot, ezáltal pedig jobban elősegíti a módszer hatékonyságát.

A Kelemed Plasztika mezoterapia kezelése teljesen személyre szabott

A Kelemend Plasztikában a mezoterapia személyre szabott kezelési terv szerint történik, amelyek során kéthetente, kúraszerűen végzik el a kezelést. A folyamat során alkalmazott mezoterápiás oldatot pedig úgy állítják össze, hogy az maradéktalanul passzoljon az adott páciens bőrtípusához. Továbbá figyelnek arra is, hogy az oldat illeszkedjen a páciens bőrének állapotához is. A klinika mezoterápiás kezelése tehát maximálisan személyre szabott folyamat, ami garantálja a hatékonyságot is.

A mezoterápiás kezelések után a plasztika.info.hu cikke alapján érdemes pihentetni a bőrt, és hűsíteni a kezelt területet. A megszokott bőrápoló rutinunkat azonban a kezelés másnapján már folytathatjuk. Illetve a kezelés hatékonyságának növelésére ki is egészíthetjük a rutint pár speciális bőrápoló készítménnyel.

Ha te is szeretnél bővebben megismerkedni a mezoterapia módszerével, akkor ajánlom, hogy olvasd el a plasztika.info.hu cikkét. Ha pedig a kezelést vennéd igénybe, akkor az olvasás után akár kapcsolatba is léphetsz a Kelemed Plasztikával a szakszerű, precíz és biztonságos ellátásért.

Ha pedig a környezetvédelemért tennél többet, akkor nézz be offline vagy online egy zöldboltba! Ezeken a helyeken ugyanis megtudhatod, mik azok az egyszerű lépések, amik neked szinte semmibe sem kerülnek, a Föld viszont hálás lesz értük.