A környezetbarát és babatermékek beszerzése egyformán fontos

Azt érzem, hogy egy nagy ébredés folyamatának vagyunk részei, ami szép lassan elér minden embert. A korábbi évszázadokban rengeteg olyan döntést hoztak őseink, amiknek a következményeivel nekünk kell elszámolnunk. Ilyen például a globális felmelegedés és a növekvő szemétmennyiség, ami kezdi beteríteni a földet. Bár ezek globális problémák, és a legfontosabb az lenne, hogy a kormányok támogassák azt, hogy minél környezetbarátabb legyen minden szektor, ettől függetlenül személyes felelősségünk is van.

Minden egyes környezetbarát termék, amit vásárolunk, kicsit hozzátesz a bolygónk élettartamához. El kell engednünk azt az indokot, hogy én csupán egy ember vagyok, mit is tehetnék. Ha mindenki így gondolkozna, akkor soha nem kezdődhetne meg semmilyen komolyabb változás semmiben. Én is mindig odafigyelek, hogy ha például gyorsétteremben eszek, akkor sose kérjek szívószálat, vagy műanyag fedőt a poharamra. Tényleg kis dolog, de nagy változást lehet előidézni vele.

A környezetbarát termékek vásárlása pedig sokszor egy nagyon költséges folyamat lehet. Különösen, ha az embernek gyereke van, nehezen tud félrerakni ilyen dolgokra. Én is ebben a helyzetben voltam, amíg az egyik nap meg nem találtam a Lord shop internetes webáruházat. Egy pelenkadiszkont volt alapból az, amit éppen kerestem, és ezt adta ki az első találatok között. Én nem haboztam, hanem rá is kattintottam rögtön. Azóta már el sem tudom képzelni az életemet a Lord shop nélkül.

De mégis mit tud ez a pelenkadiszkont, amivel ennyire lenyűgözött? Nem csillogó-villogó háttereket és elvarázsoló effekteket kell elképzelni, mikor azt mondom, hogy elképesztő ez az oldal. A Lord shop szépsége az egyszerűségében és a letisztultságában rejlik. Rengeteg embernek problémát jelenthet eleinte az internetes vásárlás, mert az általa használt webshop kezelőfelülete nem eléggé intuitív. A Lord shopra ez azonban egyáltalán nem igaz.

Amint fellépünk, egy összesített terméklista fogad minket. Ebből bátran csipegethetünk és akár új ötleteket is meríthetünk. Meg tudjuk nézni, hogy milyen termék akciós éppen, és a jól látható ár kiírások miatt rögtön egy teljes áttekintést kapunk az aktuális kínálatról. Én viszont a pelenkadiszkont részleg miatt jöttem fel alapból az oldalra, úgyhogy engem a pelenkás dolgok érdekeltek egyedül.

pelenkadiszkont

Ebben az esetben sem kell egyenként rákeresnünk a termékek nevére, vagy márkájára. Az ömlesztett terméklista fölött kis gombok helyezkednek el. Ezek a gombok mind egy-egy kategóriát jelölnek. Ha rákattintunk egyre, akkor a korábbi, kicsit hektikus lista eltűnik és a helyére csak a mi általunk keresett terméktípus fog kerülni. Ez az én esetemben a gyermek pelenka volt.

Innentől pedig objektívan tudunk dönteni afelől, hogy melyik pelenka márkára van szükségünk. Ha már vannak ezzel kapcsolatban korábbi preferenciáink, akkor a termék nevének egyszerű elolvasásával kideríthetjük azt is, hogy milyen márkájú és típusú. Azonban nem minden szülő ennyire tájékozott kicsinye világában, de nekik sem kell kétségbeesniük. A termékek képeire kattintva egy rövid leírást kaphatunk róluk, ahol megtudhatjuk az adott pelenka paramétereit. Tehát, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy méretben megfelelő lesz-e ez a pelenka a kisbabánk számára, akkor itt egyszerűen megtudakolhatjuk.

Végül pedig, ha megtaláltuk az ideális pelenkát, akkor csak a kosárba kell helyeznünk. Nem kell megijedni, hogy eltűnt a termékünk, a rendszer regisztrálta már a virtuális bevásárló kosarunkba. Ezt a megrendelés előtt még egyszer át tudjuk nézni, ezzel pedig elkerülhetjük az esetleges félreértéseket. Az adataink és a fizetési módunk megadása után pedig készen is vagyunk a pelenka megrendelésével.